miércoles, 5 de enero de 2011

L'Ajuntament de Palma organitza la segona cursa infantil de Reis

· La cursa es desenvoluparà a l'eix cívic de Blanquerna el proper 5 de gener a les 12h
· Les inscripcions gratuïtes es poden fer a la web cursareis@palma.es o a Blanquerna abans de la cursa

L'Ajuntament de Palma, des de el Institut Municipal d’Esports (IME),I organitza la segona cursa popular infantil de Reis, que tindrà lloc el proper dia 5 a les 12 h, amb sortida i arribada a la plaça de Paris. El recorregut transcorrerà al llarg del carrer de Blanquerna.

Ateses les edats dels possibles infants participants es desenvoluparan quatre curses amb les següents categories i distàncies a recórrer:

· CURSA I: de 4 a 5 anys. Fins carrer Ausias March
· CURSA II: de 6 a 7 anys. Fins carrer Pare Bartomeu Pou
· CURSA III: de 8 a 10 anys. Fins carrer Antoni Marques
· CURSA IV: d'11 a 12 anys. Fins carrer Antoni Marques

A partir de les 10.30h a la mateixa Plaça de París es podran recollir els dorsal i camisetes de participació. . Els 500 primers nins que recullin el seu dorsal seran obsequiats amb una camiseta.

A les 12 s'iniciarà a la primera cursa i s'aniran realitzant successivament. Les categories es diferenciaran mitjançant dorsals de diferents colors. En acabar la darrera prova es durà s'entregaran els premis (3 guanyadors per cursa i categoria) i el posterior sorteig de material esportiu infantil.(Participació amb el número de dorsal)

Pel que al trànsit rodat, tan sols es tallarà a els interseccions puntualment en els moments de les curses.

Les inscripcions gratuïtes es poden fer fins el dia 4 a l'adreça cursareis@palma.es

Inscripcions de darrer moment: S’admetran inscripcions de darrer moment fins les 11.40h a les taules d’inscripció situades a la Plaça de París.

La cursa serà controlada pel personal responsable de l'organització de l'esdeveniment. Tots els participants tenen una assegurança col·lectiva per als accidents que es puguin produir durant la realització de la prova.

Totes les fotografies fetes per l'organització durant la prova poden servir per la promoció d'aquesta i de posteriors edicions.

No hay comentarios: