jueves, 3 de marzo de 2011

PRESENTACION UTST EN FELANITX

Sebastià Oliver nos manda esta información que creo que puede ser de vuestro interés, muchos se perdieron la presentación oficial que se dio en Palma por diversos motivos, 30 personas ya han confirmado que asistirán a Felanitx.

Cada vegada queda menys per la gran cita, el dia 16 d'abril la Serra de Tramuntana es vestirà de gala per a rebre la Ultra Trail, una prova esportiva que consta de 105 kms. i que combina resistencia, duresa i aventura. Amb partida d'Andratx a les dotze de la matinada del divendres al dissabte i arribada a Pollença amb hora límit a les dotze de la matinada del dissabte al diumenge. 250 valents intentaran assolir aquesta fita que ...discorre per la tradicional ruta "Pedra en sec" (GR 221). A les 8 h. del matí altres 200 no menys valents afrontaran la Trail Serra de Tramuntana amb partida des de Valldemossa.


Aquest dijous dia 17 de març a les 20'30 h. en la Casa de Cultura de Felanitx, tindrà lloc la presentació d´aquest esdeveniment, amb comentaris de nivell tècnic i amb la projecció d'imatges vertaderament espectaculars. Organitzada per la UTST i per la Penya Barcelonista Els Tamarells, amb la col·laboració del Centre Cultural i de l'Ajuntament de Felanitx, podreu gaudir d´un acte molt interessant, dirigit no sols als inscrits participants o voluntaris, si no també als amants de la muntanya, de l´esport i de l´aventura. No hi podeu faltar, vos hi esperam

No hay comentarios: