martes, 22 de marzo de 2011

INSCRIPCION CIRSA DES TEIX

Ultimamente se habla mas de las inscripciones que de la carrera, parece mas dificil poder participar que acabar la prueba en si, esto se debe a que este año hay plazas limitades y hoy a las 20.00 se abre el plazo para la carrera de montaña de Es Teix, un centenar de personas estaran a las 20.00 sin falta delante del PC para realizar su inscripcion, con mas nervios que el dia de la carrera y si consiguen entrar levantaran los barzos como si hubieran ganado una carrera.
Hoy hemos recibido un mensaje de elitechip recordando como funciona el proceso, os lo adjunto para quien no lo haya recibido.


Hola a tots/es


Informam que el proper dimarts dia 22 de març a les 20:00 h s’obrirà el termini d'inscripció a la cursa del Teix sols s'oferiran 150 places per a Federats, si algú dels inscrits dins aquest període no esta federat, serà apartat del llistat d'inscrit i tornat el seu import de la inscripció. Aquest atleta tindrà que espera a les 25 places restants que son per a federats i no federats.

També recordam, que si per algun motiu la web es bloqueja, o no funciona correctament anul·larem el procés en el moment del problema i obrirem un altre termini amb suficient antelació

Recordam que es deixarà a 150 inscrits i el compta de tall es en el moment de pagar la inscripció, Si hi ha alguns inscrits que hagi efectuat el pagament amb posterioritat al 150 i la web l’accepti a la llista d'inscrits, també quedaran exclosos del llistat d'inscrits i tindran que esperar el segon termini d'inscripcions.

A la espera que aquesta informació vos sigui útil


Salutacions
EliteChip

No hay comentarios: