martes, 27 de julio de 2010

IX Cronoescalada Barranc de Biniaraix (08/08/2010)

Mensaje de Circulo Sollerense sacado del foro de atletas de baleares.
Hola a tots i a totes,

El proper diumenge 8 d'agost el Club de Muntanya i Escalada Sóller organitza la IX Cronoescalada Barranc de Biniaraix.

Amb gairebé 5 quilòmetres, la cursa segueix el bonic i dur camí del Barranc de Biniaraix salvant els 530 metres de desnivell positiu que hi ha des de la sortida de la Plaça de Biniaraix fins a la finca de l'Ofre. Enguany s'ha fet un canvi en l'itinerari i l'arribada serà a la pista forestal del Coll de l'Ofre.

És una bona oportunitat per gaudir de les vistes damunt la Vall de Sóller i disfrutar d'un matí de vertader atletisme de muntanya.

Com cada any, la sortida del primer corredor serà a les 9:00h des de la Plaça i desprès cada minut sortirà un corredor seguint l'orde de sortida. Aquest es farà per sorteig el dissabte.

Els horaris de recollida de dorsals són: dissabte 7 d'agost (18:00h - 19:30h, Plaça de Biniaraix), diumenge 8 d'agost (7:30h - 8:30h, Plaça de Biniaraix). L'ordre de sortida es podrà consultar en el punt de recollida de dorsals o en la web cursademuntanyasoller.net

Hi haurà premis per als primers classificats de cada categoria i per la general absoluta. Tots els corredors participants rebran un obsequi de l'organització. En acabar hi haurà una berenada popular cortesia de l'AA.VV. de Biniaraix.

IMPORTANT: serà obligatori presentar la llicència federativa de nivell C o superior (FEDME o FBM) a l'hora de recollir el dorsal.

L'import de la inscripció serà de 10€ per a atletes federats en muntanya i 20€ per a no federats fins el 4/08/10, a partir d'aquesta data i fins les 12h del divendres 6/08/10 el preu d'inscripció serà de 15€ per a federats i 25€ per a no federats.

El cronometratge es farà a través de xip. L'organització posa a disposició dels atletes un servei de lloguer de xip (groc) amb un preu addicional de 3€.

Més informació a cursademuntanyasoller.net

Inscripcions: elitechip

1 comentario:

Anónimo dijo...

IMPORTANT: serà obligatori presentar la llicència federativa de nivell C o superior (FEDME o FBM) a l'hora de recollir el dorsal.

M'agradaria intentar fer la cursa , en el meu cas seria la primer i no entenc molt bé això de la llicència federativa. mo podrieu explicar?
gracies!!