jueves, 20 de octubre de 2011

REGRESO A LA BICI

Hoy será un dia difrente, volveré a cabalgar a lomos de mi dulce Trek a la cual no me subo desde hará 3 años.
Para ello he tenido que hacerle una limpieza a fondo, inflar las ruedas, desengrasar y ponerle aceite, espero que la bici me responda bien a tantos mimos y me encuntre mejor de lo que me pienso en esta disciplina.

Quedan 2 días para la duatlón del DUAVINS y no llevo ni un kilometro de bici hecho esta temporada, espero no pagarlo caro.


Hubo un día que esta bici daba miedo, Lance Amstrong venció un tour de Trancia sobre una idéntica y ahorta la pobre es casi una reliquia, hoy volverá a sonreir, el viento volverá a rozar sus perfiles y las cuestas iran quedando arás, pero más lentamente porque sus buenos tiempos y las de su ginete quedaron atrás.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

El que tuvo retuvo!!! Será un honor ver tu regreso a los duatlones en el Duavins'11.

Anónimo dijo...

Diu en un vers Joan Manel Serrat "paraules d'amor senzilles i tendres, no en teniem mes, teniem quinze anys..." i des d'aleshores la meva bici, la que em va fer el meu tiet, gran admirador d'en Serrat, em duia pels carrers del meu poble, Montgat. Fins que un dia va quedar aturada, i jo vaig continuar en cotxo, tren, autobus, metro...van passar els anys i li vaig preguntar al meu tiet si encara es podia recuparar, la meva bici, i la vaig dur a Mallorca. Pero continuava anant en cotxo.
I ara, que fa vint anys que tinc vint anys (+1) la meva bici no em pot dur per Consell a fer una carrera. Vella, cansada, m'atenso i diu fluixet que peso massa per ella...I amb paraules d'amor, d'aquelles que li deia quan no en sabia mes perque tenia quinze anys, li somric i junts recordem aquells camis que junts corriem...

Mos veim a la Duavins, he llogat una bici que ni sé com canviar de marxes...

Artur

Unknown dijo...

Artur, m'agraden molt les teves pareules... així que ens veim a Duavins!!!

Unknown dijo...

Román.. quin orgull i quin honor tenir un crack com tu a Duavins'11... Gràcies per venir-hi!!! Ens veim dissabte a Consell!!!

Roman Morell dijo...

Artur, ets un crak, els teus comentaris sempre son diferents i alegren es dia. Gra6 i a restaurar aquella bici.

Anónimo dijo...

Gràcies a vosaltres.
Tenir un lloc on poder dir la meva és una joia.
Aquest blog i els seus seguidors i seguidores animen el meu dia a dia. Quan em connecto es com quan un corredor de llarga distancia en muntanya arriba a un abituallament per omplir d'anim els seus bidons, i carregar-se d'energia per continuar, per seguir endavant...
Artur

Carmen dijo...

Artur ets un tio molt GRAN!!!! M'encanten els teus comentaris!!