martes, 23 de noviembre de 2010

III Fira del Gerret al Port de Sóller

Dia 27 de novembre comença la fira dedicada a aquest peix tan saborós.
12 h: Obertura de la Fira del Gerret. Hi haurà degustació dels plats elaborats per prestigiosos restaurants de la vall amb gerret i oli de Sóller. Hi participen: Cafè restaurant Can Gata, cafeteria es Camp de s'Oca, Cooperativa Agrícola Sant Bartomeu, es Cantonet de n'Antònia Porro, Bistro el Moll, restaurant es Canyís, restaurant es Celler des Port, Kopitiam cafè restaurant Malaysia, sa Fàbrica de Gelats, Col·lectiu es Firó, Gent Gran des Port.
12.30 h: Presentació de l'Oli Novell 2010 i acte "Esport + salut + oli"
A més, hi haurà la presentació del vi del 450è Firó.

Dia 28 , continua el trull.
12 h: Degustació dels plats elaborats per prestigiosos restaurants de la vall amb gerret i oli de Sóller. Hi participen: Cafè restaurant Can Gata, cafeteria es Camp de s'Oca, Cooperativa Agrícola Sant Bartomeu, es Cantonet de n'Antònia Porro, Bistro el Moll, restaurant es Canyís, restaurant es Celler des Port, Kopitiam cafè restaurant Malaysia, sa Fàbrica de Gelats, Col·lectiu es Firó, Gent Gran des Port.
12.30 h: Introducció al tast d'Oli a càrrec dels tafoners de la Cooperativa Agrícola Sant Bartomeu de Sóller.
Important:
Abonament de 20 euros. Vàlids per dia 27 i dia 28. Inclou viatge amb el tren de Sóller d'anada i tornada més tramvia d'anada i tornada de Sóller al Port. També inclou 5 consumicions a la fira, el llibre Cuinar amb oli i gerret. Aquests abonaments es venen a les estacions del Ferrocarril de Sóller, de Palma i de Bunyola.
Horaris: Palma - Sóller: 8 / 10.50 / 13.05 / 15.15 / 19 // Sóller - Palma 7 / 9.10 / 11.55 / 14.10 / 18
Abonament de 10 euros. Vàlids per dia 27 i dia 28. Inclou un viatge amb el tramvia d'anada i tornada de Sóller al Port. També inclou 5 consumicions a la fira, el llibre Cuinar amb oli i gerret. Aquests abonaments es venen a les estacions del Ferrocarril de Sóller, de Palma i de Bunyola.
Abonament de 5 euros. Vàlids per dia 27 i dia 28. Inclou 3 consumicions a la fira que es venen al mateix recinte de la fira.
Abonaments de 2 euros. Vàlids per dia 27 i dia 28. Inclou una consumició a la fira.que es venen al mateix recinte de la fira.



2 comentarios:

Ernesto Galeano dijo...

Teneis pensado alguna salida por la zona con recompensa post-entreno? ;-)

Unknown dijo...

Si hacemos entreno y luego recompensa para el butxe, igual me apunto!!! Ya sabes si hay comida...ummmm