martes, 3 de mayo de 2011

MEMORIA TOLO CALAFAT

El pròxim diumenge dia 8 de maig la Federació Balear de Muntanya ha organitzat un acte commemoratiu en memòria de'n Tolo Calafat a la Verge de Lluc del Puig Major a les 12 h, al qual estau tots convidats .



Totes aquelles persones interessades en assistir-hi, haurien de telefonar a la federació o trametre un correu electrònic abans de dijous i facilitar el seu nom, llinatges i DNI (aquesta informació ha estat sol·licitada per l'autoritat militar). La federació romandrà oberta el dimarts de 18 h a 21 h, el dimecres de 10 h a 13 h i el dijous de 18 h a 21 h i el telèfon és 971 291 374. L'adreça electrònica és secretaria@fbmweb.com.
Per tal de facilitar el transport, la FBM ha llogat un autocar que sortirà a les 9 h del Museu Botànic de Sóller, aquells de vosaltres que el vulguin fer servir també haurien de comunicar-lo.


A les 10 h ens reunirà tothom al començament de la Coma de n’Arbona per començar la caminada i iniciar l’acte entre les 12 h i 12.30 h a la Verge de Lluc del Puig Major on es col·locarà una placa commemorativa.

Me parece genial la propuesta, podriamos ir en memoria de nuestro amigo Tolito y después asistir a Mancor, en la foto que he colgado se muestra como era solidario, llevando la bandera de Abdem a lo mas alto.
¿Quien se anima?

1 comentario:

Unknown dijo...

Me parece buena propuesta!! Nosotros nos apuntamos. Creo que lo mejor sería subir en coche y luego ir a Mancor, no?

Hablamos!