jueves, 11 de abril de 2013

RUTA ENTRENO DE AYER - PUIG TOSSALS

Gracias a Guillem Torrens, tenemos la ruta que hicimos ayer, la podéis ver en http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=4271143

Por norma general todos los que practicamos Trail Running lklevamos GPS y de esta manera una vez en casa podemos descargarnos el recorrido, ver los tiempos empleados, desniveles acumulados...

Yo soy el bicho raro que teniendo 3 Garmins sólo me veréis con el en las carreras y es que cuando salgo a la montaña no me gusta ir mirando tiempos, ritmos... Soy más de sensaciones y mirar las cabritas.

2 comentarios:

Loner dijo...

Me sap greu dir-t'ho però aquesta vegada estic en desacord amb tu!! :-P

Si algo tenen els garmins és que son totalment configurables. Es a dir, si tu no vols que t'aparegui el ritme pots fer que no te surti i te surtin coses que sí t'interessen com per exemple pugui ser s'altura.

Apart de ser un aparell que ens aporta una seguretat molt gran ja que en cas de que passes algo (toquemos madera que no passi mai) sempre pots informar als serveis d'emergència la posició exacte de latitud i longitud que sempre serà més exacte que no amb explicacions.

DEsprés si estàs fent una ruta i veus un desviament que no coneixes, sempre pots marcar aquell punt a la ruta i després amb mapes, google earth i el que vulguis pots "estodiar" a vore mem fins on durà aquell caminet que he vist i no conec.

I si encara tot això no t'agrada, sempre el pots dur dins sa motxileta i no tornar-ho a mirar fins arribar a casa, però no me negaràs que és un bon record tenir les rutes guardades i el dia de demà li puguis mostrar a la teva filla i dir-li: " mira, mira lo que feia el teu pare quan era jove...!!!:-P"

Una aferrada!

P.D.: No, jo no venc garmins!!

Roman Morell dijo...

Cagondena Jaume,

Amb aquets arguments te he de donar sa rao, pero encara així me veuras sempre sense i aixo que en tenc fins i tot sense estrenar.
Motiu? Tindrem que dir que soc un raro perque sa veritat es que en arribar a cases si que m´agrada veure es desniveell acumulat i els km que he fet, es ritme no que me entra una depresió, jejeje.