miércoles, 24 de marzo de 2010

Voluntaris UTST

Hemos recibido un mail de la organización. Pensad que aún estais a tiempo de formar parte de este bonito evento. Los corredores y la organización os lo agradecerá.
Hola a tots.
Primer agrair-vos que emplenassiu el formulari de voluntaris i la vostra predispossició comentada a les observacions.
En segon lloc vos convocam el pròxim divendres 26 a les 19,30 a la primera reunió tècnica de voluntaris al Palma Arena(Sala de juntes, replà del primer pis) per posar-vos al dia del projecte i conèixer les inquietuts de tots.
Per la vostra informació, a dia d'avui l'equip de voluntaris el formau 25 persones amb la qual cosa ens trobam en dispossició de poder cubrir perfectament les necessitats dels 300 valents que es donaran sortida al Ultra Trail i Petit Trail el pròxim día 10 d'abril.
Vos pregam que confirmeu assistencia a la reunió a aquest mateix mail. Si teniu coneguts que se vulguin pujar al carro els hi podeu comentar i que vinguin amb voltros.
En cas de no poder assistir no vos preocupeu que podreu col·laborar igualment. Podem estar en contacte via mail i els dies previs a l'ULTRA farem la segona reunió. Abans rebreu per mail un manual de voluntari que hem preparat.
Si teniu qualsevol dubte es el lloc i el moment.
Una forta abraçada a tots.
Dani Salas

No hay comentarios: