jueves, 9 de mayo de 2013

PEDIMOS VUESTRA AYUDA EN ESTA CAUSA

Los que nos conocen y siguen desde hace tiempo saben que les hemos pedido un esfuerzo en múltiples ocasiones, a beneficio de Abdem con el record de las 24 horas... para barcas en el delta de un rio en Argentina, através de Mojatecontracorriente, camisetas solidarias para Vicente Ferrer...

Os volvemos a pedir vuestra ayuda, esta vez han sido nuestros amigos y compañeros Menorquines que quieren ayudar a la fundación Fundame vendiendo km de la Trail Menorca Camí de Cavalls.

Os dejo el mensaje que hemos recibido.




Benvolguts companys i companyes,

Com sabeu, el passat EXTREME MAN vam recollir entre molts, amb petites aportacions, una quantitat important que es va destinar per complert a ASPANOB. Aquella experiència no només ens va omplir de satisfacció sinó que va servir per veure que no tothom té la nostra sort en aquesta societat, i que amb molt poc esforç i aprofitant una prova esportiva important a Menorca es pot ajudar molt a persones necessitades.
Per això, quan des de FUNDAME ens van demanar ajuda no vam dubtar ni un segon en posar-nos en marxa, aprofitant la celebració el proper mes de maig del TRAIL MENORCA CAMÍ DE CAVALLS en totes les seves modalitats, per tal d’ajudar a aquesta fundació. Però, què és FUNDAME?
FUNDAME és una fundació d’àmbit nacional que agrupa els afectats d’Atròfia Muscular Espinal, una malaltia degenerativa i, fins ara, incurable que ataca les neurones motores de la mèdul·la espinal, responsables del funcionament dels músculs i va deteriorant progressivament la capacitat de moviment del malalt fins que aquest  deixa de poder moure cames i braços per sí sol i el converteix en un ésser absolutament dependent.
Cal tenir clar que FUNDAME ens demana ajuda per a investigació mèdica, en uns temps en els que els recursos públics són pràcticament inexistents: si no s’investiga no es trobarà mai cura a una malaltia tan cruel. Ni un cèntim del que siguem capaços de recaptar anirà a cap particular ni grup de persones.
Hem pensat que la millor forma de col·laborar és a partir d’aconseguir una xarxa de petites aportacions, simbòliques en sí mateixes però que totes juntes resultin una quantitat significativa. D’aquesta forma aconseguim també senzibilitzar un major nombre de persones sobre la solidaritat en general i aquesta malaltia en particular. Per això us hem fet arribar aquest imprès, on teniu la oportunitat de “vendre” els vostres kilòmetres, explicant a la gent del vostre entorn que col·labori que l’esforç d’aquells mil metres anirà dedicat a ells. Per cada kilòmetre hauriem de demanar simplement la voluntat, el que sigui, i que tothom pugui participar en la mesura de les seves possibilitats: durant la campanya de l’Extreme Man a benefici d’Aspanob es van vendre kilòmetres des de 2 o 3 euros fins a 90 o 100. Tot suma i tot ajuda.
La setmana abans de la prova mirarem de reunir-nos tots per recollir les aportacions i organitzar-ne l’entrega. Ho farem de forma pública (premsa) per tal que tots els que ens hagin ajudat vegin que el 100% del que hem recaptat va destinat a la investigació, a través de FUNDAME.

Como veis es muy interesante y la idea me parece muy buena, por lástima aquí nos hemos enterado un poco tarde, además yo no soy partícipe de pedir dinero por mis km sino que la voluntad de cada uno porque si, porque si tenemos para hacer ultras, pagar hotel, vuelo y zapatos, también tenemos unos 3 o 4 € para una buena causa.

Mucha gente no hace aportación porque se piensan que si no ponen 30€ quedan mal y no es así, si 10 personas ponen esos 3€ ya tendríamos una suma más interesante.
Si consiguieramos que las 500 personas que cada día entran en el blog pusieran 3 eurillos ya tendríamos 1500, a que así ya parece lógico esta aportación?

Os animo y os pido que una vez más hagamos un pequeño esfuerzo, pongámonos en el caso de estas personas que sufren la atrofia muscular espinal.

Yo a Menorca no voy a competir y mucho menos a intentar acabar, sólo a disfrutar así que no me sumaré como he dicho anteriormente a lo de vender mis km, pero si algún compañero que participe lo quiere hacer sería un acto muy bonito, yo os compraré km a todos los que lo hagáis.

2100 2014 53 0200055778  ESTE ES EL NÚMERO DONDE PODÉIS HACER VUESTRA APORTACIÓN.

Este vendría a ser el formulario para quien quiera vender sus km


No hay comentarios: